Over ons

Boat coxed eight Rowers rowing on the blue lake

Onze purpose

In alles wat wij doen, leveren wij een betekenisvolle bijdrage aan de lange termijn continuïteit van organisaties en haar stakeholders.

Onze How

Wij doen dit door samen met organisaties vanuit kracht het potentieel te laten groeien en bloeien. Begrijpen en kunnen worden door de gehele organisatie in succesvol willen omgezet.

Onze What

Wij helpen klanten om duurzaam meer winstgevende omzet te realiseren door het ontwerpen van het ideale framework, de installatie van het framework te begeleiden, medewerkers en managers te trainen en door medewerkers en managers te coachen zodat zij het rendement blijvend kunnen incasseren.

Ons Team

Het team van Agile Sales Makers bestaat uit ervaren verandermanagers en organisatiedeskundigen die hun sporen ruim verdiend hebben in het vak.

Vanuit oprechte interesse voor de klant opereren onze mensen altijd met vakmatige passie en praktisch realisme om samen met onze klant tot blijvende resultaten te komen.

Wij geloven sterk in continue verbetering. Ook voor al onze eigen mensen. Daarom investeren wij voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Zowel op vakinhoudelijk als intermenselijk vlak.

 

Het management van Agile Sales Makers bestaat uit:

shutterstock_271063640
Mike

Mike Heijstee

In beweging zijn is het mooiste wat er is. Op reis zijn en genieten van het uitzicht en de ervaringen. Aankomen en genieten van de prestaties doe ik ook graag.

Mijn passie is de continuïteit van bedrijven een positieve boost te geven. Daarvoor is beweging noodzakelijk.

Ervaring heb ik opgedaan in leidinggevende en eindverantwoordelijke functies. Met name binnen profit organisaties in zowel zakelijke & financiële dienstverlening als transport & logistiek.

Twitter Linkedin

Raymond Nagel

Internationaal management consultant / interim manager met een bewezen staat van dienst in agile transformaties van grote en middelgrote bedrijven in Europa.

Sterk "zakelijk gevoel" in combinatie met de mogelijkheid om nieuwe inzichten om te zetten in kant-en-klare oplossingen. Gepassioneerd en innovatief in het ontwikkelen en leveren van klantwaarde (proposities).

Vastbesloten om strategie te ontwikkelen, op elkaar af te stemmen en te implementeren. Allemaal expliciet gericht op het leveren van verbeterde bedrijfs- en klantwaarde. Dit realiseren, door het verbeteren van de klant (reis) ervaring, het verhogen van de omzet van het bedrijf, het verhogen van operationele prestaties (bijvoorbeeld productiviteit, kwaliteit, doorlooptijd en betrouwbaarheid, etc.), evenals financieel rendement.

Linkedin
Raymond
shutterstock_135859487

Wij maken graag nader kennis met u.

U kunt ons bereiken op:

+31 (0)30 - 227 17 86

Of via de e-mail op:

office@agilesalesmakers.com

 

U bent ook van harte welkom op ons Agile clubhuis:
Bilderdijklaan 64
3723 DD Bilthoven

Meer info
Call Now Button