Het is tijd voor verandermanagement

Er is altijd een punt binnen iedere organisatie waarop het tijd is dat bepaalde processen op een andere manier aangepakt worden. Misschien werkt de manier van leiding geven niet meer goed of is het tijd voor een nieuw productiesysteem. Dat is te merken aan de omzet en andere resultaten binnen je bedrijf. Veranderingen vragen om goede begeleiding van professionals zoals de professionals van Agile Sales Makers. Deze verandermanagers en organisatiedeskundigen helpen je graag om die stap vooruit te maken en betere resultaten te behalen die blijvend zijn. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van verandermanagement of over de verandermanagement modellen? Neem dan gerust contact op met onze professionals, ze helpen u graag verder. Je kunt natuurlijk ook altijd meer lezen op onze blog.

De betekenis van verandermanagement

Maar wat is de betekenis van verandermanagement? Verandermanagement is een vorm van management die zich voornamelijk bezighoudt met het veranderen van de structuur en de werkwijze van een organisatie. Het is een aanpak voor het veranderen van personen, processen en middelen met behulp van bepaalde methoden met als doel om betere resultaten te bereiken. Men zegt zelfs dat verandering de enige constante is binnen een organisatie, waardoor verandering een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering wordt. Daar zijn wij van Agile Sales Makers het helemaal mee eens. Wij geloven immers sterk in continue verbetering. Vanuit oprechte passie en interesse voor de klant opereren wij altijd met vakmatige passie en praktisch realisme. Op deze manier kunnen we samen met onze klanten tot blijvende resultaten komen die het bedrijf ten goede zullen komen. Hierbij maken onze deskundige verandermanagers gebruik van verschillende verandermanagement modellen, waaronder het Planned Change Approach (PCA) model. Bij deze aanpak staat het zogenaamde wiel van verandering centraal.

Geloven in continue verandering

Graag vertellen we meer over wat we doen. Wij helpen bedrijven om voorop te lopen op het gebied van commercie 4.0. Hoe doen wij dat? Wij ontwikkelen multidisciplinaire zelfsturende teams waar sales, marketing en service in worden geïntegreerd. Je kunt bij ons terecht voor begeleiding en verschillende trainingen, waaronder Agile Sales, Scrum training en Kanban training. Ons bedrijf gelooft niet alleen in continue verandering van de organisaties die wij hulp bieden, maar ook in de verandering van onszelf. Daarom investeren wij continu in ons eigen team. Zowel op vakinhoudelijk als intermediair vlak. Voor hulp en begeleiding kies je voor ons omdat:

    • We maximaal scherp uit te dagen zijn
    • We medewerkers laten inzien wat er beter kan en hoe dat gerealiseerd kan worden
    • Wij altijd een trendsetter willen zijn
    • Wij de werkelijkheid altijd kritisch onder de loep nemen

Al veel klanten gingen je voor

Realiseer je zich dat het tijd is voor verandermanagement en is onze deskundige hulp meer dan welkom? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Al veel klanten gingen je voor, zoals je kunt lezen in de klant cases.